Kako odabrati ketering sa ukusom uspeha?

Imate zadatak da organizujete okupljanje bitnih poslovnih partnera firme u kojoj ste zaposleni? Okuplja se kolektiv povodom proslave uspešno sklopljenog posla i treba vam dobar ketering?

Mala fabrika dobrih ukusa nudi razne vrste slatkih i slanih zalogaja za sve vrste poslovnih i privatnih okupljanja – ketering Nutrilija zdrava hrana.

Kako je ketering postao tajni začin dobrog poslovanja

Uspešnost bitnog poslovnog sastanka koji podrazumeva i posluženje, ne sme se dovoditi u pitanje zbog nekvalitetne i neukusne hrane. Ne smete dozvoliti da bilo šta baci senku na krajnji cilj a to je uspeh u celosti. Ništa manje se ne očekuje od vas. Očekuje se da već znate za Nutrilija zdrava hrana.

Ketering u službi stalnog spoljnog saradnika

Nutrilija zdrava hrana je ketering koji uvek ima dobra rešenja iz rukava. Zadatak im je da ukusnom hranom upotpune vaše bitne poslovne i privatne događaje i to rade već 15 godina sa velikim uspehom.

Saznaj zašto Nutrilija nije samo običan ketering

Ponuda keteringa za firme je jedinstvena i odlikuje se u nekoliko stavki i ispunjava ih u potpunosti:

  • ukus
  • količina
  • cena
  • preporuka

Nutrilija teži da po što boljoj ceni za obe strane, ponudi veću količinu hrane pri čemu ne odustaje od principa starih recepata kojih se strogo drži, upravo zbog čega Nutrilijina hrana ima nezaboravan ukus. Domaća tradicija na moderan način je rečenica po kojoj se Nutrilija prepoznaje po uspešnim privrednim krugovima gde se svaki uspeh proslavlja uz Nutrilijine zalogaje.

Originalnost – poklonu se u zube ne gleda ali izbor mnogo govori

Mnoge firme imale su priliiku da svojim poslovnim partnerima poklanjaju Nutrilijinu poklon korpu koja sadrži poslastice po izboru u jedinstvenom originalnom pakovanju. Zamislite strance kako su oduševljeni pravim ajvarom ili domaćim džemom. I ne samo oni. Poklon korpa je dizajnirana na jedinstven način i kao takva idealan je poklon koji nosi poruku tradicije i nečeg što je karakteristično za naše podneblje.

Poverite li jednom Nutriliji organizaciju vaših velikih i malih  poslovnih proslava, pronaći ćete saradnika od poverenja koji ima rešenje za sve kulinarske dileme.

Šta je to tako posebno u vezi sa Nutrilija keteringom?

Nutrilija proizvodi zdravu hranu, što ukazuje na sve ono što smo nekad jeli i način na koji se pripremala hrana u kuhinjama starih domaćica. Poenta je u zadržavanju tog starog načina pripreme, koji se potpuno zaboravio u naletu prihvatanja modernih tehnika i ubrzanog načina pripreme. Tako su mnogi recepti zaboravljeni, stari načini pripreme nestali jer nije više imao ko da prenosi. Ali ne i Nutrilija! Vođena osećajem za okupljenu porodicu i kad je teško i kad nije, nadahnuta tradicijom koju želi da čuva i prenosi, nastala je i osnovna misija i vizija Nutrilije – domaća i zdrava hrana na vašoj trpezi.

Kako je sve počelo- od podstanara do male fabrike domaćih specijaliteta

Žena u najboljim kasnim tridesetim sa malom platom u malom gradu. Sitna deca, život u zajednici, devedesete, strah, neizvesnost. Poslednji dinar za gradnju kuće u tom istom malom gradu sa tom istom malom platom. Krediti, pozajmice, krv i znoj. Samo što je sve došlo na svoje mesto, kuća iz snova, bolji život, konačni mir, pojavila se misao o preseljenju u veliki grad. Veliki grad nije podrazumevao i veliku platu, naravno. Ali znala je u sebi da se iza velikih odricanja i davanja od sebe, krije nešto mnogo veće. Samo ona i Bog su znali da će biti u pravu.  Poljubila je prag tek sagrađene kuće i otišla ne okrećući se.

Usledili su podstanarske godine, školovanje dvoje dece, život. Stan mali ali pun ljubavi i uvek mesta za po još neko dete od sestre iz unutrašnjosti. Vazda vruća rerna, mirisi iz kuhinje, topli osmesi i široka srca. Nije ni čudo što je uvek bilo gostiju, drugova i drugarica dece koja su izrasla u divne žene. Podstanarski život bivao je lakši uz dodatni posao, pored redovnih poslova. Od prodate kuće, čiji miris praga još pamti, kupili su plac i počeli iz početka, iz temelja. Zahvaljivala je Bogu što je bila u pravu, gde ima volje i ljubavi, tu ima i napretka. Nešto ih je stalno teralo napred. Tradicionalni recepti autentičnih specijaliteta iz malog grada korišćeni su za proizvodnju koja se uvećavala posle svake isporuke.

U novoj kući, novi početak iz ko zna kog puta, ali svi na okupu. Mala fabrika radi punom parom, proizvodi sve što se od hrane može zamisliti. Pažljivo birani sastojci su i danas nešto što se strogo poštuje- najbolje voće, najbolje povrće, najkvalitetniji začini. Zato je sve tako ukusno.

Porudžbina i isporuka

Sve porudžbine se isporučuju u najkraćem roku sa obaveznom potvrdom o zdravstvenoj ispravnosti hrane zvaničnih sanitarnih inspekcija. Brzo i lako, uživajte u domaćim specijalitetima gde je hrana začinjena ljubavlju jer sa puno pažnje priprema. Osim jedinstvenog ukusa, Nutrilijina hrana je servirana i dekorisana na poseban način. Neka se i o vašim proslavama dugo priča.

Kontakt

Na sajtu  www.nutrilijazdravahrana.com pogledajte katalog i meni sa glavnim ponudama i cenovnikom a zahvaljujući fleksibilnosti i kulinarskom umeću, Nutrilija može napraviti šta god ste zamislili i poželeli.

Оставите одговор